Sla menu over Meer over toegankelijkheid

Comfective en Tiem, een mooie combinatie

motorola-clp446e-winkel

Tiem en Comfective werken samen. Deze samenwerking stelt Comfective in staat om haar doelen te realiseren op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Voor Tiem is het een mooie aanvulling op het werkaanbod van de prikkelarme afdeling. Zo wordt gezamenlijk bijgedragen aan een inclusieve arbeidsmarkt in de regio Zwolle.

Specialist in groepscommunicatie

Comfective is dé specialist in effectieve groepscommunicatie. Ze leveren portofoon oplossingen, bodycams en retail oortjes aan A-merk klanten in de meest uiteenlopende sectoren. Er zijn meer dan 3000 winkels in heel Europa uitgerust met ‘oortjes’ van Comfective en hun portofoons zorgen voor effectieve (levensreddende) communicatie tijdens grote festivals. Maatschappelijk verantwoord ondernemen ziet Comfective als bestaansrecht en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden zoals nu met Tiem.

Door onze werkzaamheden uit te besteden aan Tiem dragen we bij aan inclusiviteit in de regio Zwolle.

Jaap Meijer
Jaap Meijer
Commercieel Manager | Comfective

Een mooie aanvulling op het werkaanbod

Tiem verpakt, assembleert, programmeert, labelt en verzendt voor Comfective de portofoons. Dit werk is een mooie aanvulling op het werkaanbod van de prikkelarme afdeling. Naast assembleren van de portofoon moet er ook software geïnstalleerd worden. De combinatie van assemblage en computerwerk maakt het een interessante werksoort.

Comfective heeft de technische kennis overgedragen aan de mensen van Tiem. De werkzaamheden worden niet alleen uitgevoerd door de vaste medewerkers, maar ook door kandidaten die bij Tiem een traject volgen. Dat betekent dat ervaren medewerkers, die al honderden verschillende werkzaamheden hebben gedaan, samenwerken met kandidaten die hun eerste werkervaring opdoen. #iedereenwerkgeluk

Marleen
Marleen: medewerkster op de prikkelarme afdeling verpakt de portofoon.

Enthousiaste medewerkers

Marleen vertelt: “Ik vind het een waardevol product waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. Verantwoordelijk werk dus.” Bas vindt het werk licht, afwisselend, schoon en zorgvuldig. Albert-Jan geeft aan dat de portofoons verwerkt worden door een klein en gezellig team waar de verschillende taken onderling worden verdeeld. En voor Jos voelt het alsof het 'zijn' product is.

Het is leuk om in een winkel het personeel met 'ons' product te zien werken.

Jos
Jos
Medewerker | Tiem

“Goed werk leveren is voor iedereen belangrijk. Mensen die uitzonderlijk werk leveren, voelen zich uitzonderlijk, zijn tevreden, gaan met plezier naar het werk en voldaan weer naar huis.

In dit geval is werken met portofoons Tiemwork, die mensen met elkaar verbindt…” Aldus Dick Schuurman, leidinggevende van de afdeling.

Deel deze pagina