Sla menu over Meer over toegankelijkheid
Vacature

Functioneel Beheerder

Uren per week: 24-28
Salaris indicatie: € 2.878,- tot € 4.052,-
Direct solliciteren

Wij zijn Tiem, sociaal werk- en ontwikkelbedrijf. Tiem gelooft in werkgeluk voor iedereen, ook wanneer werk niet vanzelfsprekend is. Wij kijken naar wat wel kan. Zo begeleiden we werkzoekenden naar een betaalde baan, groei en geluk. Deel jij deze visie en voel jij de drive om hieraan bij te dragen? Dan heb je geluk, want Tiem zoekt een enthousiaste collega voor de functie van Functioneel Beheerder | 24-28 uur |jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Tiem

Tiem is verdeeld in drie branches: Bedrijfsvoering, Productie en Dienstverlening. We zoeken een functioneel beheerder binnen onze afdeling ICT, welke valt in de branche Bedrijfsvoering. Tiem is bezig met een verandering in het applicatielandschap. Wij stappen voor een aantal belangrijke processen over op AFAS. Op dit moment richten wij samen met onze implementatiepartner de processen van HR, Financiën, Productie, kandidaten & werkgevers, payroll & cursusmanagement in. Samen met je team ben je verantwoordelijk dat jouw collega’s bij Tiem op een goede manier met AFAS kunnen werken.

De functie

Wij zijn op zoek naar functioneel beheerder die na de inrichting en implementatie zorgt dat de organisatie efficiënt kan werken met AFAS. Na de eerste inrichting worden de processen geoptimaliseerd. Hier heb je een cruciale rol in. Je werkt in een omgeving die continu verandert. Het ene moment ben je bezig met een gebruikersvraag en het andere moment ben je workflows in AFAS aan het inrichten. Je schrijft handleidingen, geeft trainingen en vragen beantwoorden. Je brengt eigen ideeën in en zorgt voor vernieuwing. Dit gaat altijd in afstemming met de afdeling waar jij voor verantwoordelijk bent. Je staat daardoor dicht bij de operatie. Je werkt samen met andere functioneel beheerders. Wanneer het team compleet is ga je samen een verdeling maken in taken en verantwoordelijkheden. Zo kun je zelf aangeven wat het beste bij jou past.

Hebben collega’s behoefte aan een aanpassing in de inrichting? Van begin tot eind ben jij samen met je team verantwoordelijk voor dit proces. Je kijkt kritisch mee in de aanvraag van de aanpassing, je doet suggesties, richt in en test of het werkt. Je bewaakt de kwaliteit van het systeem en zoekt naar oplossingen als het nodig is.

Vacature Artikel afbeelding

Wij zoeken een Functioneel beheerder die:

  • een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 of vergelijkbaar heeft afgerond;
  • ervaring heeft met procesinrichting en die het overzicht bewaakt tussen alle processen;
  • bij voorkeur ervaring heeft met AFAS. In elk geval heb je minimaal 2 jaar ervaring als functioneel beheerder van systemen van soortgelijke omvang;
  • aanjager is en het voortouw neemt bij veranderingen en vernieuwing;
  • in Zwolle of directe omgeving woont.

Wij bieden

  • Een nieuwe uitdagende functie in een fijn team met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Beloning conform schaal 8 cao SGO (min. €2.878,- tot €4.052,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
  • Een aanstelling voor de periode een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Heb je interesse?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je motivatie met CV voor 24 september 2023 naar vacature@tiem.nl ter attentie van Jeanet Spijker (HR Adviseur). Voor vragen over de procedure is Jeanet bereikbaar op het genoemde mailadres. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je bellen met Sayma Kuipers (Teamleider ICT). Sayma is te bereiken op (06)51288150.

De eerste gesprekken zijn dinsdagmiddag 26 september gepland en de tweede gesprekken op donderdagochtend 28 september. Maak je vast ruimte in je agenda? Wij willen de procedure graag afronden in september.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina