Sla menu over Meer over toegankelijkheid
12 mei 2023

Tiem doet mee aan ESF+

Tiem doet mee aan het ESF+ project. De afkorting ‘ESF’ staat voor Europees Sociaal Fonds. Het project is gericht op het ondersteunen van mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Vanuit dit fonds wordt er subsidie beschikbaar gesteld om (onder andere) mensen met een bijstandsuitkering van de gemeente Zwolle te begeleiden naar werk. Met de ESF-subsidie kan Tiem meer dienstverlening aan werkzoekenden bieden. Vanuit Tiem doen er ca. 30 Adviseurs Werk en Ontwikkeling mee.

Het project heeft een looptijd van 1 december 2022 tot en met 29 februari 2024. De organisatie De Kenniskamers geeft Tiem advies, ondersteunt bij de uitvoering van het project en bewaakt de voortgang van het project.

De gemeente Zwolle is de centrumgemeente in de arbeidsmarktregio Zwolle en treedt op als penvoerder voor dit project. Tiem draagt zorg voor de uitvoering van het Zwolse deel. Tiem werkt binnen dit project samen met de gemeenten Meppel, Kampen en Steenwijkerland.

Op dinsdag 25 april 2023 heeft er een kennismakingsbijeenkomst plaatsgevonden tussen de adviseurs Werk en Ontwikkeling en De Kenniskamers. Tijdens deze bijeenkomst is uitleg gegeven over het project en zijn uitvoeringsafspraken gemaakt.

Deel deze pagina