Sla menu over Meer over toegankelijkheid
Martine Hof

Samen aan de slag

Door jarenlange ervaring en onze brede kennis van de doelgroepen komen wij steeds weer tot nieuwe, verrassende oplossingen voor een inclusieve arbeidsmarkt. Maar dit doen wij niet alleen. Hiervoor werken wij samen met werkgevers, het onderwijs en diverse partners in de arbeidsmatige dagbesteding.

Werkgeversservicepunt regio Zwolle

Een andere - hele belangrijke - partner is het Werkgeversservicepunt regio Zwolle. Samen vormen we een dynamisch netwerk. We verbinden mensen en organisaties. En hebben daarmee al een ijzersterk netwerk aan partners opgebouwd die zich aan ons verbinden.

Werkgevers

Bij de werkgever, dáár gebeurt het. Wij vinden het daarom belangrijk dat werkgevers een belangrijke rol hebben bij het vormgeven van een inclusieve arbeidsmarkt. Ons uitgebreide netwerk van werkgevers, die banen hebben voor mensen die ondersteuning nodig hebben tijdens het werken, is hiervan een mooi voorbeeld.

Uitzendbureaus

Daarnaast werken we samen met uitzendbureaus. Ook zij hebben een waardevol netwerk van werkgevers, die wij graag verbinden aan onze inclusiviteitsopdracht. Kandidaten die zelfstandig aan de slag kunnen, verwijzen we dan door naar deze uitzendbureaus.

Netwerkorganisaties

Hoe we vormgeven aan de banenafspraak of hoe we leer-werktrajecten en werkervaringsplekken inrichten, spreken we nauwkeurig af met brancheorganisaties.

Arbeidsmatige dagbesteding

We hebben contacten met diverse partijen die arbeidsmatige dagbesteding aanbieden aan kandidaten uit de participatiewet. Voor een deel van onze kandidaten zien wij deze partners als startpunt van het traject naar betaald werk. Voor andere kandidaten betekent dit weer een optimaal eindpunt. Deze samenwerking is mogelijk in het pand van Tiem, maar kan uiteraard ook plaatsvinden bij partners op locatie.