Sla menu over Meer over toegankelijkheid
klavertje-vier-shutterstock_1299547732-Christine-Glade-2000x1200

Over Tiem

Werk is niet altijd en voor iedereen vanzelfsprekend. Terwijl meedoen in de samenleving zo belangrijk is. Meedoen is ontwikkelen. Het hebben van een plek waar je je prettig voelt. Waar je jouw kwaliteiten kunt laten zien. Waar je groeit. Het vinden van passend werk is van supergrote betekenis. Voor zowel kandidaat als voor de werkgever. Want, al zie je ze niet altijd, kansen zijn er genoeg. En samen maken we ze zichtbaar!

Passend werk voor iedereen

Tiem gelooft in matches op de arbeidsmarkt. Wij zien volop kansen en mogelijkheden. En dus ook passend werk, voor iedereen!

Magazijn - Rob en Micha

Samen werken aan een inclusieve arbeidsmarkt

Wij brengen kandidaten en werkgevers samen. En kijken naar wat er wél mogelijk is. Samen onderzoeken we de mogelijkheden. Met aandacht, creativiteit en vertrouwen als basis voor iedere relatie, haalt Tiem graag het beste in mensen naar boven. Werkgevers stimuleren we anders naar werk te kijken. Want voor ieder vraagstuk is een oplossing. Samen met werkgevers, het onderwijs en partners realiseren we zo een inclusieve arbeidsmarkt in de regio Zwolle.

Onze kernwaarden

 1. 1

  Daadkracht

  Tiem wil iedereen het geluk van werken en het kunnen meedoen in de samenleving laten ervaren. Dat is waar wij het voor doen!

 2. 2

  Positiviteit

  Iedereen heeft kwaliteiten. En kansen en mogelijkheden zijn er in overvloed. Tiem werkt vanuit positieve energie en we kijken naar wat wél kan!

 3. 3

  Verbinding

  Tiem verbindt. Want de kracht van succes zit in samenwerken. Met enthousiasme, vertrouwen en respect bouwen wij aan duurzame relaties en netwerken.

Kris

In de regio Zwolle, staan wij klaar voor kandidaten én werkgevers. Dit doen wij niet alleen. Als netwerkpartner met een daadkrachtige aanpak, weten wij mensen, organisaties en onderwijs aan elkaar te koppelen. Ja, we voeren wettelijke taken uit, maar we kijken ook breder en we innoveren graag! En met onze jarenlange ervaring, brede kennis van de doelgroepen en het werkveld kunnen wij steeds weer nieuwe, verrassende oplossingen bedenken. Voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

Christiaan Rutgers
Kijken naar kansen en oplossingen

Tiem voor kandidaten

Voor kandidaten voor wie werken niet altijd vanzelfsprekend is, kijkt Tiem in de Regio Zwolle naar kansen en mogelijkheden. Met persoonlijke aandacht en daadkrachtige oplossingen laten wij zien wat er allemaal wél mogelijk is!

Samen innoveren en ontwikkelen

Tiem voor werkgevers

Werkgevers die maatschappelijk willen ondernemen, helpen wij graag een stap verder. Samen werken aan een inclusieve arbeidsmarkt. Wij weten hoe dat werkt. Vanuit de Participatiewet voeren we wettelijke taken uit. Maar we kijken verder. Naar publiek-private samenwerkingen bijvoorbeeld. Door te innoveren en samen te blijven kijken naar nieuwe ontwikkelingen willen wij nóg meer kansen bieden aan mensen die ze goed kunnen gebruiken! Iedereen werkgeluk!