Sla menu over Meer over toegankelijkheid

Jobcoaching

Fokko

Tiem is een door het UWV erkende jobcoachorganisatie. U kunt onze ervaren jobcaoches inschakelen voor onder andere persoonlijke ondersteuning van een medewerker tijdens de inwerkperiode.

Ook kunnen wij een jobcoach inzetten voor kandidaten uit het Doelgroepenregister, zoals mensen in de Wajong, Wsw en Wwb (bijstand). Gaat het om een kandidaat uit de Wajong? Dan vergoedt het UWV de kosten voor de inzet van een jobcoach. De aanvraag? Dát regelen we bij het UWV. Wel zo makkelijk voor u.

Voor wie?

Jobcoaches helpen medewerkers die persoonlijke begeleiding nodig hebben. Er is op dat gebied enorm veel mogelijk. De inzet van een jobcoach blijft verder maatwerk. Samen bespreken we wat u en uw medewerker nodig heeft. En hoe een jobcoach daar het beste bij kan helpen.

Tiem zorgt voor:

  • Het in kaart brengen van de aandachtspunten bij de uitvoering van alle werkzaamheden. Zowel bij de medewerker als bij de werkgever.
  • De praktische ondersteuning van de medewerker tijdens de inwerkperiode en/of bij dreigende uitval. We adviseren over nieuwe taken, benodigde vaardigheden en zelfstandig werken.
  • De praktische ondersteuning van de werkgever, zoals het begeleiden van leidinggevenden bij het aansturen van de medewerker.
  • Het passend maken van de werksituatie, met inzet van beschikbare voorzieningen.

Verder adviseren we graag over de mogelijke aanvullende subsidies, regelingen en voorzieningen.

Contact
Imagehome
Heb je vragen of wil je meer informatie?

We helpen je graag verder.

Belangrijk om te weten. Om je te kunnen helpen moet je wel in de gemeente Zwolle wonen.

Deel deze pagina