Sla menu over Meer over toegankelijkheid

Individuele plaatsing

Individuele plaatsing

Zoekt u medewerkers die voor uw bedrijf bepaalde werkzaamheden kunnen uitvoeren? Of heeft u een specifieke vacature openstaan? Wij helpen u graag bij de invulling ervan.

Bij een individuele plaatsing gaat één van onze kandidaten bij uw bedrijf aan het werk. De verschillende mogelijkheden zijn net zo divers als de kandidaten. Denk aan regulier in dienst, begeleid werken, werken met loonkostensubsidie of detachering.

Hoe werkt een individuele plaatsing?

Welke mogelijkheid bij uw bedrijf, werkzaamheden of functie past zoeken we graag samen uit. We maken een afspraak, komen bij u langs om kennis te maken en om de werkzaamheden en wensen te bespreken. Na zo’n gesprek kunnen wij op zoek gaan naar één of meerdere geschikte kandidaten. Kunnen we spreken van een match? Dan maken we een overeenkomst, met daarin alle gemaakte afspraken.

Afspraken over begeleiding

Goede begeleiding vinden wij erg belangrijk. Zowel voor u als werkgever, maar ook voor de kandidaat. We maken hierover dan ook concrete afspraken, zodat de verwachtingen altijd helder zijn. Uiteraard houden we altijd nauw contact met u én de kandidaat.

Contact
Imagehome
Heb je vragen of wil je meer informatie?

We helpen je graag verder.

Belangrijk om te weten. Om je te kunnen helpen moet je wel in de gemeente Zwolle wonen.

Deel deze pagina