Sla menu over Meer over toegankelijkheid

Groepsplaatsing

Groepsplaatsing - Teamwork

Zoekt u meerdere kandidaten die voor uw bedrijf bepaalde werkzaamheden kunnen uitvoeren? Of wilt u dat we een deel van uw productieproces overnemen? Wij helpen u graag bij de invulling ervan.

Bij een groepsplaatsing gaan meerdere kandidaten bij uw bedrijf aan het werk. De verschillende mogelijkheden zijn net zo divers als de kandidaten.

Hoe werkt een groepsplaatsing?

Welke mogelijkheid bij uw bedrijf, werkzaamheden of functie past zoeken we graag samen uit. We komen langs om kennis te maken en om de werkzaamheden en wensen te bespreken. Na het gesprek gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten, die de werkzaamheden binnen uw bedrijf kunnen gaan uitvoeren. Samen maken we een overeenkomst, met daarin alle gemaakte afspraken en we bepalen het aantal uren en het tarief.

Afspraken over begeleiding

Goede begeleiding vinden wij erg belangrijk. Bij een groepsplaatsing kunnen we er ook voor kiezen een teamleider van Tiem mee te plaatsen. Die zorgt voor directe aansturing en leiding op de werkvloer. Hij of zij is dan ook het aanspreekpunt voor de werkgever en de kandidaten. Tiem kan daarnaast ook het vervoer van de kandidaten van en naar uw bedrijf regelen.

Contact
Imagehome
Heb je vragen of wil je meer informatie?

We helpen je graag verder.

Belangrijk om te weten. Om je te kunnen helpen moet je wel in de gemeente Zwolle wonen.

Deel deze pagina