Sla menu over Meer over toegankelijkheid
Vacature

Helpdeskmedewerker ICT

Uren per week: 24 - 32
Salaris indicatie: € 2.666,- tot € 3.784,-
Direct solliciteren

Wij zijn Tiem, sociaal werk- en ontwikkelbedrijf. Tiem gelooft in werkgeluk voor iedereen, ook wanneer werk niet vanzelfsprekend is. Wij kijken naar wat wel kan. Zo begeleiden we werkzoekenden naar een betaalde baan, groei en geluk. Deel jij deze visie en voel jij de drive om hieraan bij te dragen? Dan heb je geluk, want Tiem is op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Helpdeskmedewerker ICT.

Tiem

Tiem is verdeeld in drie branches: Bedrijfsvoering, Productie en Dienstverlening. We zoeken een helpdeskmedewerker binnen onze afdeling ICT, deze valt onder Bedrijfsvoering. Tiem is bezig met een verandering in het applicatielandschap en is onlangs overgestapt naar een nieuwe werkomgeving.

De functie

Los jij graag problemen op en heb je affiniteit met ICT? Als helpdeskmedewerker bij Tiem heb je een uitdagende en afwisselende baan. Samen met het team ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s bij vragen over ICT. Jouw werkzaamheden zijn divers. Het ene moment help je een collega telefonisch met het oplossen van een probleem en het volgende moment richt je een nieuwe laptop in voor een collega. Je denkt mee over veranderingen op het gebied van ICT, stelt handleidingen op en geeft instructies aan collega’s over het gebruik van onze werkomgeving. Tiem is eind 2023 overgestapt naar een nieuwe werkomgeving op basis van Office365. Daarnaast zijn onze kernapplicaties vernieuwd. Voor veel collega’s is dit nieuw. Het is belangrijk dat het team de organisatie helpt bij deze verandering.

Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s. Het team bestaat uit functioneel beheerders, een adviseur ICT en uiteraard collega’s op de Helpdesk. Er is ruimte voor humor en plezier. Regelmatig is het wat hectischer omdat alle vragen tegelijk komen. Wij zijn op zoek naar een klantgerichte collega. Kan een probleem door jou opgelost worden? Mooi! Lukt dit niet? Dan verwijs je altijd door naar de juiste plek. Dit kan bijvoorbeeld een functioneel beheerder zijn.

Vacature Artikel afbeelding

Wij zoeken een kandidaat die

  • affiniteit heeft met ICT;
  • een MBO opleiding op niveau 3 of 4 of vergelijkbaar heeft afgerond;
  • klantgericht is en graag anderen helpt met het oplossen van problemen;
  • resultaatgericht en doelgericht te werk gaat;
  • in Zwolle of directe omgeving woont.

Wij bieden

  • Een nieuwe uitdagende functie in een fijn team met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Beloning conform cao SGO schaal 7 (min. €2.666,- tot max. €3.784,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
  • Opbouw Individueel Keuze Budget van 17,05%.
  • Een aanstelling voor de periode van één jaar.

Geïnteresseerd?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je motivatie met CV voor 8 februari 2024 naar vacature@tiem.nl ter attentie van Jeanet Spijker (HR Adviseur). Voor vragen over de procedure is Jeanet bereikbaar op het genoemde mailadres. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je bellen met Sayma Kuipers (Teamleider ICT a.i.). Sayma is te bereiken op (06) 51 28 81 50.

Op 8 februari hoor je of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. De eerste gesprekken zijn op vrijdag 9 februari in de middag gepland. En de tweede gesprekken op dinsdag 13 februari in de middag. Maak je vast ruimte in je agenda?

Deze vacature is in- en extern tegelijk uitgezet. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina